Vreshtat jane pergjithesisht me siperfaqe relativisht te vogla te ngritura nga familjet e zones ne terrene kodrinore dhe ne rrafshe te pjerreta me strukture zallore ku rrushi mund te shprehe maksimumin e potencialit te tij.Spikasin disa vreshta te vjetra mbi 30-vjecare ne terrene krestesisht zallore ku cilesia e rrushit Kallmet na ka lejuar te prodhojme “Kallmet Prestigj”, i cili eshte produkti jone i ekselences

Ulliri  i vjeter

Galeria

Kallmet Kallmet Kallmet
Kallmet Kallmet Kallmet